the begining.

Shena detta blir mitt första inlägg i en mängd bloggningar framöver. Jag känner mig rätt taggad idag eftersom det är första skrivandet jag gör i min nystartade bloggsida här!. Därför kommer jag berätta lite smått och gott vad den ska handla om. Jag hade helt enkelt tänkt att jag ska såga allt jag inte gillar och hatar  i princip så ni kan se fram emot en underhållande läsning. Ps det kanske tillkommer lite andra random funderingar över livet och annat också men de funderingarna kan ni ta med en nypa salt! Ds  ..... ps2 KOSSSA!  haha.. öööööL!!! 


Någonting som  tilltala mig rätt bra idag var när jag stog i kassan på nyöppnade ica maxi bakom en gammalkärring som hade pantat för 9:90  men bara fick 7:90 och hon stog där och gnällde i flera minuter. Ifall jag någonsin blir en sådan pensionär så behöver ni inte fundera gå bara och skjut mig ni behöver itne säga varför eller något  bara skjut mig! alla mina närastående kommer förstå ja han var ju en såndär gnällig pensionär.

Och min fundering för dagen är hur kan helikoptrar flyga så långt och var förvarar dem allt bränsle jag stog ute på balkong vid kojan idag på jobbet och spanade in en helikopter och kom fram till detta det är ju hästmotorer i en såndär leksak och de är inte särskilt stora ifall någon har en förklaring om detta hör av dig till mig. 

Nu kommer mitt liv kan beskriva det med tre ord I'm the kiiiiiiing!  det är fyra men skitsamma hehe!  
iallafall klarat en till vecka på b-kasern och jag trivs som fisken i vattnet där borta har fått förlängning nu också riktigt viktigt så har jag och simon pratat ut om framtiden vad vi ska göra osv. det är mörkt! hahahaha  en elogé till kari också för hans väluppfostran och socialakompetens.  nu ska jag dricka mer öl ska återuppta bloggandet lite senare kanske. over n out  / kjellekittlare (kodnamn)

RSS 2.0