Väntan!

Efter många veckors väntan är han äntligen tillbaka på bloggscenen, vad har då tagit upp min tid de senaste veckorna kan man undra eftersom jag inte bloggat något?  Det är diverse ting som bland annat jobb, fest och umgänge med nära och kära. (Jag har spelat Counter-strike)  HAHA.  Vad är då kvällens ämne har jag och c frågat varandra.. men ingen kommer fram till något vettigt.

Jag har ett litet ämne jag skulle vilja ta upp nu så här under finanskrisen..  det är hur ska alla svältande barn i etiopien klara sig??  Jag och Christopher slog oss ner och diskuterade och det ända rätta vi kunde komma fram till var att vi måste hjälpa de små liven så vi tog våra plånböcker och matkassar  och begav oss till det näraliggande  snabbköpet Bumpris och köpte nudlar för 200nok som vi senare gick och slängde i en uff container.

Vi tänkte nu har vi gjort våran del utav Afrika krisen så fick vi ett litet kollinummer där vi kunde följa vårat paket hela vägen ner till Etiopien och sen lova de från uff att de skulle skicka en bild på barnen när de åt de beryktade Firstprice nudlarna från Bumpris det slutade med att vi fick en bild på oss själva och insåg att det var vi som hade bränt alla matpengar på solarium så att de var oss uff fick lov att hjälpa tragiskt men sant tyvärr.

Så kära läsare detta är en sann historia om hur vardagen utspelar sig i oslo under finanskrisen de är många svenskar här i norge som lider som får lov att jobba 37h arbetsveckor och få en lön på 30kakor efter skatt och festar upp alla pengar så de inte har råd med mat. Denna misär är näst intill obeskrivlig så jag ber er kom hit och se för er själva vilka dystra tider vi går mot här i norden. Jag skickade precis in en proposition till Norska regeringen och söker bistånd till alla svenskar förhoppningsvis får vi igenom 0.7% av bnp:n till 2009, då kommer svenskarna vara på grönkvist igen

OverNouT Kjellekittlare!

...

Ur slitz Mars 2008

Kjellekittlare, Falun:

Jag ber hela världen om ursäkt för det videoklipp som läckt ut på Youtube, där jag skjuter flasknosdelfiner med M16 från däcket på min lyxyacht med bar underkropp, och sedan snortar kokain ur blåshålen på de uppfiskade kadavren. Jag är en bluff. Förlåt.


RSS 2.0