kjellekittlare söker fru.

som ni kanske vet är jag singel, och nu tänkte jag promota min nya kampanj att bota detta och då tog jag modet att starta en egen grupp kjellekittlare söker fru. Alla tjejer där ute som känner att detta kan vara något för dig så är det bara att ansöka så ska jag accepta sen skriver du något fin på wallen beskriv dig själv och en anledning varför just du ska bli min fru. så full fart framåt nu alla tjejer. its a one in a million tjejer så passa på !


Detta är som sagt på facebook jag vet inte vilka som hänger här.. men facebook tjejer, det är där det händer.

avrundning.

nu sitter man här igen och ska posta något men har egentligen inget att säga mer än, FÖR DET ÄR VI SOM HAR EFTERKEPA.

ännu en helg avklarad det blev en 2/2 möjliga för min del och det var en ganska händelserik helg igen. Vissa gick det bra för vissa sämre osv.

vad ska man säga inget speciellt om helgen överlag förutom att my drog idag hem till helsingborg sen ska hon ner till napa och jobba och ni som läser min blogg har nog inte missat den fina dikten, men vad hjälpte det hon drog ändå även när jag och amadeus försökte med ett sitta desperat move han gick ner på knä och fällde några tårar medans jag sjöng it must have been love i förträfflig stämma. Men jag har en känsla av att my kommer vara tillbaka fortare än man anar det. så alla i lägenhet 666 ger dig alla lyckoönskningar du kan behöva plus att du lär träna bort skånskan hahaha.

en annan rolig grej efter våran efterfest sång på karljohan åkte jag och amadeus på en stalker i typ tjugo minuter på vägen hem hon sa inte ett ord hon bara gick med oss. det var väldigt underligt.

nu laddar vi om batteriena med en sjysst arbetsvecka *längtar* haha




edit;

jag lär edita lite efter mitt förra inlägg.  eftersom personer redan har tagit illa upp av den sista spalten så måste jag bara säga att jag INTE är ironisk jag tycker det är sjukt roligt att snacka ytligt med alla det är min hobby. så alla som läser detta skriv till mig jag är sjukt på gång. och denna tjejen på hemmaplanen hör inte dit det är bara facebook som får sig en slägga och lite trötta tjejer som är väldigt avlägsna kompisar på msn.  TACK FÖR MIG hoppas detta återgärdar missförståndelsen som uppstog.

Dagens  LÅT; Gasolin -this is my life
Dagens PARTAJ LÅT; Vikingarna - Moskau
Dagens SKITLÅT;  ALL JÄVLA DYNG RNB PÅ OSLOS RADIOSTATIONER!!




HELG

Japp då var det dags igen att fatta tangenterna och skriva något i denna blogg men vad vet jag inte riktigt än.
Har nu funderat ca 5 minuter och inte kommit fram till något vettigt. Min fantasi är som bortblåst  har nog rökt för mycket onyttiga saker som harsch ,marijuana, crack och lite horse och ja det säger väl sig själv hur bra det går att blogga då. Hoppas inte morsan läser min blogg då är jag RÖKT då kommer även hon fatta att joakim han kommer aldrig komma hem från oslo igen.

Så mor får en egen liten spalt här om allt bra jag gör istället tex som att jag äter sallad varjedag och mycket morötter jag klär mig varmt när jag står ute och jobbar jag åker lugnt i trafiken varjedag till och hem från jobbet. jag är alltid snäll mot tjejerna och nervärderar aldrig dom. Jag är helt enkelt ett helgon mamma så du kan vara lugn. :)

Så vad ska jag nu skriva då... jo jämdställd som jag är får även min far en liten spalt och den lyder som följer; Hej pappa allt är bra här nere i oslo jag är redan uppe i tio olika tjejer, jag måste ärvt detta efter dig? right. vi har roligt bara massa tok och vi är fulla hela tiden sjukt roligt. det har gått riktigt hett till här nere det har vart trekanter fyrkanter osv osv BLANKT helt galet.

hmm vem mer kan få en spalt och tänkas läsa detta först tänkte jag mormor det hade vart roligt. men hon kommer nog aldrig läsa detta. så jag tänkte ta en kompis som står mig nära på hemmaplan av det motsatta könet och ifall jag hade förklarat oslo för henne så hade det nog stått något sånt här;  Hallå trevligt att du kolla in min blogg men iallafall vi har det bra här nere allt är jättedyrt speciellt köttet och alkoholen. annars är allt jättebra vi trivs bra tillsammans och vi festar hela tiden..  EXAKT sådär lyder typ varenda trött msn konversation med random brudar SJUKT värdelöst och speciellt på facebook jävla dyngsida. ifall vi inte pratar på telefon så nej du behöver inte skriva till mig på FACEBOOK och låtsas vara intresserad av mitt liv who the fuck cares liksom gå häng dig hade inte brytt mig mindre.


Overnout/kjellekittlare

alkoholist?

som topic lyder hur vet man när man är alkoholist?
är det när man tar ledigt från jobbet en måndag för att kunna gå ut och festa? 
är det när man är full tre utav de fyra senaste dagarna?
är det när man bara inte kan säga nej?

detta blev ett väldigt djupt inlägg och jag är inte alkoholist, jag är bara jävligt sugen på brudar och kan inte fixa det på något annat sätt än med alkohol i kroppen kanske vem vet? 

och när man kanske håller på och bli silvermunk för första gången i sitt liv börjar desperationen komma?

ähh skitsamma det är sjukt roligt iallafall. 

Overnout /kjellekittlare(codename)

sliiiten?

man vet att man inte är i toppform när man vaknar och hela hjärnan håller på att pressas ut igenom pannan. då mår man riktigt dåligt faktiskt. men hur gör man då för att bota en sådan bakfylla?

1. jag försöker somna om men vakna efter ca 5 min igen av huvudvärken.
2. jag går upp och sköljer ansiktet i iskallt vatten kanske till och med tar en handduk som jag lägger över pannan plus två ipren som glider lätt ner och försöker sova.
3. det går inte att sova man ligger och stirrar i taket då är det bara försöka sig på frukost och hoppas att inte kastspyan är ett faktum.
4. ifall inte allt detta har hjälpt dig då finns det bara en sak att göra. man får lov att plocka fram K-G Bergstrands gamla klassiska bakfylle kur ättika, ett rått ägg och äppelcidervinäger som vispas ihop i en röra och dricks. ifall man inte redan innan är på väg att spy så gör man det nu iallafall.

Tack för mig jag har precis kommit till punkt fyra så ska göra den fina protein drinken nu.

Afterwork!

Afterworken har nästan blitt något utav en tradition här i oslo och givetvis var det afterwork idag igen. Vi hängde på barbera fast det var proppfullt med folk så vi fick sitta ute men tempraturen var ju behaglig så det var nice det med.
Ikväll kommer magnus och en som heter kent och hälsar på oss här i storstan så vi får se vad det blir av denna kvällen men den är ju garanterad en ordentlig fylla iallafall.

Efter gårdagens succé med en dikt så jag ska skriva veckans dikt och den kommer publiceras varje söndag vad som finns att vänta i den kanske är veckans händelser plus lite halvkassa rim.

Dagens Partajlåt ; Modern Talking - Youre my heart Youre my soul.

overnout /kjellekittlare(kodnamn)


en nattdikt.

Hej här kommer en liten dikt jag knåpat ihop så här på natten efter en trött konversation. Enjoy!

I oslo träffa jag en som hette my,
Hon var vackrare än något som mormor brukade sy.
Första gången jag hörde mys röst,
Var lika häftig som när jag fick syn på ett kvinnobröst.
Hon förtrollade min vardag till att sväva på bomull,
Allt jag vill nu är att få henne omkull.
Vi bor grannar med varandra,
Men snälla my kan du inte stanna.
Vad ska du i napa och göra,
Det är ju här alla falugrabbar kommer köra.
Varför måste du lämna mig?
Allt jag ville var att du skulle vara min tjej.
Nere i napa är det bara fylla och svenska odrägliga killar,
Kom igen my det är bättre att du stannar i oslo och chillar.
Sol och värme är ingenting som du vill ha,
Och om det är det som fattas kan jag ta med dig på spa.
Ifall inte denna dikt nu har övertalat dig nog,
Följ då med ner på zinatras krog,
Då ska jag framföra denna dikt inför publik,
och våran kärlek för varandra kommer aldrig bli sig lik.

truly yours/ kjellekittlare


Ps, den är sjukt dålig men man får ha överseende det är sent på natten och jag har natthumor. ds :)

He is BACK!

Japp, som rubriken lyder är jag tillbaka till bloggandet. Jag vet inte riktigt vad jag har för förväntningar denna gång jag startar upp igen men efter lite tjat om att start upp igen (andrea) så kommer jag försöka fixa i ordning min blogg så den blir intressant och rolig. har ju hänt ganska mycket sen sist jag skrev 17 maj eller vad det var så tänkte dra en snabb update på vad som har hänt.

Sommar: kommer inte ihåg något men antagligen så var jag jävligt full hahaha.

Höst: kommer ihåg att jag var i rhodos där men annars är det ganska svart. antagligen den vanliga höst depressionen också. plus att idén att flytta till oslo kom upp för första gången mer om det senare.

Vinter: jag var i vietnam under hela december månad och det var en väldigt fartfylld och alkoholfylld resa minst sagt. orkar inte dra hela resan men det var väldigt intressant kan vi säga. haha. 

2008: vi flyttar till oslo fjärde januari och här bor jag i dagsläget i en liten lya på 105kvm med amadeus, christopher, david, erik, jag(joakim), Tobias. Under mina vardagar så ägnar jag mig åt hantverkar branchen som är så jävla underbar (ironi) för alla som inte förstog det och på helgerna försöker vi väl inta så mycket alkohol som möjligt.

det var en snabb update på vad som hänt i mitt liv väldigt ointressant men kanske välbehövligt även för egen del så jag vet att jag lyckas uträtt något under det senaste året hehe. :)

vad ska mitt nya uppstart på bloggandet innehålla då kanske många frågar sig och även jag själv. det är ett wait and see moment kan bli allt från fest till vardaglig dynga till berättelser, anekdoter och ja det mesta men ska försöka få upp bilder också

RSS 2.0